Myynti ja markkinointi

Lisää tehoja markkinointiviestintään ja myyntiin? Autamme löytämään uusia toimintatapoja myynnin terävöittämiseksi ja monistamiseksi markkinoinnin avulla. Ei taikatemppuja vaan oikeita asioita oikeaan aikaan.

Hyvällä palvelulla myyntiä

Myynti on tehokkaampaa, kun tuote ja palvelu ovat kunnossa. Pystyt nopeasti muodostamaan myyntiargumentit, joilla erotut kilpailijoista – hyvää palvelua on vaikeampi lähteä kopioimaan. Sen ylläpitäminen vaatii suunnitelmallisuutta ja valmennusta.

Me autamme rakentamaan pitkäjänteisen myynnin ja markkinoinnin prosessin. Hiomme palvelun paremmaksi ja autamme vastuuhenkilöitä toimimaan itsenäisesti.

Markkinointi myynnin tukena

Kun haluat kasvattaa myyntiäsi kustannustehokkaasti, autamme monistamaan myyntipuhetta markkinoinnin avulla. Digitalisoituminen on tuonut hyvän mitattavuuden markkinointitoimenpiteisiin ja mahdollisuuden reagoida nopeasti.

Me autamme yrityksen markkinointitoimenpiteitä potentiaalisimpaan kohderyhmään.

Verkko ja digitaalisuus

Vaikka digitaaliset kanavat ovat vallanneet myyntikanavat ja -tavat, taustalta löytyy edelleen tarve hyvälle palvelulle. Hyvä palvelukokemus vaatii suunnitelmallisuutta – kutsutaan sitä sitten nimellä palvelumuotoilu, asiakaslähtöisyys tai käyttökokemus nettipalvelussa. Kun tiedät, mitä asiakkaasi sinulta vaativat ja millaiset resurssit organisaatiolla on käytössään, on helpompi lähteä suunnittelemaan ja palvelemaan.

Pelkkä myyntipuhe ei enää riitä: rehellisyys markkinoinnissakin on valttia. Palveluistasi tai tuotteistasi keskustellaan ja arvostellaan verkossa. Halusit tai et.

Autamme yritystäsi käyttämään ja toimimaan digikanavissa.

Kiinnostuitko?

Tulemme mielellämme esittäytymään ja tutustumaan, miten voisimme mahdollisesti olla avuksi.

Lisätiedot:

Jani Kiviranta
GSM +358 40 722 8722


© 2024 | Flamo Oy